Un pont de cançons -“Cors amb cor – Hearts in Harmony” i SCIC. Barcelona 2010

El dissabte 15 de maig de 2010, els Matiners “grans” tornaran a cantar a l’Auditori de Barcelona amb altres corals del SCIC.

Aquesta ocasió serà especial perquè cantaran amb alguns nens i nenes amb diferents discapacitats. A més de 400 nens de corals de tota Catalunya, participaran: el Cor Allegro de València, el Kor Laene de Noruega i el grup de dansa PsicoArt de Barcelona.

El grup de dansa PsicoArt de Barcelona reuneix joves amb discapacitat intel·lectual, física o sensorial. En aquest vídeo ens expliquen qui son i com treballen.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IhmyrnQ1xL4&feature=player_embedded#!]

A la seva pàgina web trobareu un vídeo amb diverses actuacions i una galeria fotogràfica que segur que us agradarà.

El Cor Allegro de València està format per joves, dels quals un 50% tenen algun tipus de discapacitat visual. Es va fundar va 27 anys i han gravat 5 CD.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wID1A9zBRRE&feature=related]

El Kor Læne de Noruega és un cor de nens i nenes oïdors i sords en el que els oïdors canten i els sords interpreten en llengua de signes.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uzSFTWw5Coo&feature=related]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sD4s133TXVY&]

El concert s’emmarca dins del projecte Uniting Youth in Songs (Unint els Joves amb la Cançó) patrocinat pel programa de la Unió Europea Cultura 2007-2013

El projecte Uniting youth in songs va iniciar el seu treball durant el 2009 arrel de  la Conferència sobre el Cant i Educació Musical celebrada el passat mes de juliol. Aquesta trobada suposa, en certa mesura, una continuació del festival Europa Cantat d’Utrecht del passat juliol en el que van participar molts grups d’infants i de joves. Europa Cantat és una xarxa líder que agrupa organitzacions no lucratives en l’àmbit de l’educació i intercanvi cultural entre joves vinculats al cant coral. Representa més de 1 milió de cantants en 40 països d’Europa.

Durant el 2010, es celebraran dues manifestacions de Cors amb Cor, una a Budapest (Hongria) el 7 de març, i l’ altra, la de Barcelona on participarem nosaltres.

El concert es celebrarà a les 12,30 h. a la Sala 1 Pau Casals de l’Auditori (c/Lepant, 150 08013 Barcelona)

El preu de les entrades és de 10€ i es poden comprar a les taquilles de L’Auditori de 15 a 21 h de dilluns a dissabte i a través de Servicaixa (només fins a 24h abans de l’inici del concert).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *