Un any dels 50 anys d’Els Matiners!

Avui fa un any que vam celebrar el 50è aniversari de la Coral Infantil Els Matiners, una data que per a molts va significar un dia molt especial a les nostres vides.

Una celebració que es va fer amb retard per la pandèmia, però que va ser tot un èxit gràcies als esforços de moltes persones que hi van participar i col·laborar.

A dia d’avui encara ens ressonen les cançons que hi vam cantar i tot el que hi vam viure. Les retrobades van ser un dels moments més emotius, però també la germanor que s’hi respirava amb cantaires actuals d’Els Matiners i Cor de Nit, excantaires, representants del Cor Maixata i Cor Dènia i actuals cantaires de la Coral Xalesta.  Un ambient familiar ple d’il·lusió per tot allò viscut i pel que queda per viure.

Un projecte com el d’Els Matiners està fet amb estima i moltes hores de dedicació i passió de diferents persones. Cadascú ha regat a la seva manera aquesta petita llavor que es va plantar l’any 1971 a L’Hospitalet de Llobregat.

El cant coral infantil és cultura popular i l’hem de seguir cuidant i mimant com ho han fet les generacions anteriors a les nostres, encara que els temps canviïn. Hem de continuar lluitant per oferir als infants i joves l’oportunitat d’experimentar el creixement en valors que aporta una activitat com aquesta.  

Volem agrair a tots aquells i aquelles que ens heu acompanyat i ens acompanyeu en aquest camí musical i de creixement personal: cantaires i excantaires, famílies, directors/es, entitats amigues, etc.  Gràcies per ser-hi sempre!

El maig és moment de planificar activitats pel proper curs, si teniu infants de 4 a 16 anys que vulguin gaudir d’una activitat familiar com la nostra, no dubteu en apuntar-los, segur que no us deixarà indiferents.

Llarga vida a Els Matiners! Seguim Sumant!

#cantcoralinfantil #femculturapopular #culturalh #fembarri

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *