Participació a la Botifarrada Popular

Aquest any els Matiners hem tornat a participar de la Botifarrada popular ! Des de la direcció ens fan arribar la carta d’agraïment que compartim amb tots vosaltres !

Resultat d'imatges de botifarrada popular xixell

Benvolguts i benvolgudes,

El passat 12 de març vam realitzar la 2a edició de la Botifarrada PopuL’Har Solidaria del barri del Centre i Sant Josep al Parc de la Remunta. Iniciativa que hem portat a terme amb la voluntat de crear un projecte de barri, d’implicació de la ciutadania i de participació en família. Enguany ha conclòs amb la col·laboració de 26 entitats i comerços, 90 dirigents (pares, mares, monitors/es, col·laboradors), 630 comensals, més de 750 participants de la jornada i 1.500€ de benefici pel projecte solidari.

L’èxit de la campanya i de la jornada, no hagués estat possible sense l’esforç, el suport i la dedicació de les associacions, col·laboradors, empreses i estaments públics. Els beneficis obtinguts de la botifarrada aniran destinats al Projecte d’Infància i Adolescència Vulnerable de la nostra entitat. Continuem recaptant fons mitjançant la plataforma de micro mecenatge Teaming: https://www.teaming.net/c-e-xixell

És per això que des del CENTRE D’ESPLAI XIXELL, agraïm molt sincerament la vostra col·laboració i participació en el desenvolupament de la Botifarrada 2017 i esperem comptar amb vosaltres a la propera edició.

Moltes gracies pel vostre recolzament.
Atentament,
Noelia Torres García
Directora
L’Hospitalet de Llobregat, 30 de març de 2017