Participació en l’intercanvi amb la Federació de Cors Flamencs VFJK

La Coral Els Matiners participa en un intercanvi amb la Federació de Cors Flamencs VFJK

En el sí dels 50 anys del Secretariat de Corals Infantils

Amb motiu dels 50 anys del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, s’ha fet un intercanvi amb la Federació de Cors Infantils Flamencs VFJK, que també compleix mig segle de vida. La Coral Matiners de L’Hospitalet ha estat una de les corals convidades.

Diverses famílies de la coral han acollit cantaires dels cors Sjaloom i JongMakeblidje de Bèlgica, amb cinc dies de convivència, aprenentatge, música i diversió tant per a les famílies com per als cantaires. Aquestes corals   han tingut una agenda farcida amb visites als llocs més emblemàtics, un concert a Vilafranca i un altra a l’Auditori de Barcelona el 4 de març.

El passat diumenge van acabar la seva estada i van ser acomiadats. Ara ja es treballa perquè els cantaires de les corals del Secretariat puguin viatjar a Bèlgica el curs vinent. La Coral Els Matiners en serà una de les que hi participarà.

La Coral Matiners compleix enguany 45 anys. Assagen els dissabtes de 10,30 a 12 hores a l’Ateneu de Cultura Popular, al carrer Santa Anna, 1-7.

http://lhdigital.cat/web/digital-h/noticia/-/journal_content/56_INSTANCE_txR0/11023/11255586