Concerts de Nadal 2022

L’època nadalenca, per a la Coral, és la més efervescent ja que, a part del nostre concert intern, també participem a altres actes de la ciutat col·laborant amb altres entitats. Aquest any, no és diferent. Recuperam així doncs, poc a poc la rutina d’agafar l’agenda i apuntar les cites musicals.

Comencem amb un resum de tots els concerts i tot seguit un en donem més detalls de cada un d’ells! Esteu preparats i preparades?

DISSABTE 17/12 – 12h – Concert de Nadal a l’Ateneu de Cultura Popular

Concert de Nadal de la Coral Infantil Els Matiners i Cor de Nit. En aquest concert podreu gaudir de totes les cançons que hem preparat durant el trimestre amb els dos grups. Comptarà amb cançons de Nadal però també amb altres d’estils molt diferents…. en català, anglès, hebreu… i fins i tot coreà. Una trobada familiar a l’Ateneu de Cultura Popular, el nostre local d’assaig. L’entrada és lliure i es farà taquilla inversa.

DISSABTE 17/12 – 17h – Participació al Pessebre Vivent de l’Esplai Xixell al Parc de la Remunta

Com ja és tradició, col·laborem amb l’Esplai Xixell amenitzant la tarda del pessebre vivent. Aquest any hi serem amb Els Matiners i Cor de Nit i també hi haurà els companys de New Gospel amb qui hem cantat en alguna ocasió. En aquesta trobada, al Parc de la Remunta es poden portar aliments, productes d’higiène personal i joguines no bèl·liques. L’entrada és lliure.

DIUMENGE 18/12 – 18h – Participació al Bingo Solidari organitzat per l’Ateneu de Cultura Popular

L’any passat l’Ateneu de Cultura Popular ens va convidar a Cor de Nit a fer un experiment. Participar cantant entre cartrons al Bingo Solidari que organitzen per la Marató de TV3. Ens va agradar tant, que aquest any repetim i ho fem amb molta il·lusió. No es tracta d’una concert, sinó d’una trobada amena i plena de somriures que estem segurs/res que us faran passar una molt bona tarda. Us hi animeu? vosaltres també podreu cantar…. “Línia!” o si teniu més sort… “Bingo!”.

DIJOUS 22/12 – 20:30h – Nadales al carrer al Pati de Can Sumarro

Que una trobada familiar com és la de les Nadales al carrer ja tingui 27 anys d’història, no és qualsevols cosa… i és que si voleu experimentar una vetllada especial i única al barri del centre de l’Hospitalet, no us podeu deixar escapar aquesta oportunitat. El caliu que es crea entre les entitats participants és màgic. Música en directe, cant coral, recitat de poesia, representació d’escenes dels Pastorets… cultura nadalenca en estat pur. No t’ho pensis!

DIVENDRES 23/12 – 21:30h – Aquest Nadal? Musical!

La Coral Infantil Els Matiners i la Coral Xalesta fa molts anys que es coneixen i col·laboren en diferents concerts. Els Matiners ja fa 50 anys que caminen i, la Xalesta no va pas massa lluny, el 2023 celebrarà el seu 50è aniversari. Cor de Nit és més jove, tot just ha començat el seu 6è aniversari, però tot i això, ha despertat en els xalestins i xalestines, moltes ganes de cantar conjuntament. És per aquest motiu que… Aquest Nadal? Musicals! Un concert que no us deixarà indiferents i us farà moure l’escalet o xiuxiuejar les lletres i melodies a qui tingueu al costat. Animeu-vos a venir-hi i descobrir tot el que s’amaga darrera el teló! Entrada lliure amb taquilla inversa.

A més a més, ja que parlem de la Coral Xalesta, us convidem a gaudir del Cant de la Sibil·la, un drama litúrgic i cant gregorià declarat Patrimoni Immaterial de la Humanitat l’any 2010 que val molt la pena de conèixer si no s’ha escoltat mai. Com ja és tradició comptarà amb la participació de Laura de Castellet. Aquest concert l’organitza el Museu de la ciutat i té entrada lliure.

Ja ho veieu, n’hi ha per triar i remenar ! Animeu-vos a venir-hi ! Gaudim junts d’aquest Nadal !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *