Cantem amb l’Escolania de Montserrat!

Aquest diumenge 5/02 tenim una cita molt especial a Montserrat conjuntament amb altres corals del SCIC – Secretariat de Corals Infantils de Catalunya i també amb l’Escolania de Montserrat.

L’última vegada que hi vam cantar va ser el 2014 i ens fa molta il·lusió poder-hi tornar. Cantem l’obra del Cançoner Popular de Catalunya. Aquest 2023 comença fort 💪🎶

Post concert…

Aquest passat diumenge vam tenir la sort de poder cantar a Montserrat amb altres corals del SCIC – Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

Un entorn privilegiat del que vam gaudir de valent! 😄 A més a més vam poder cantar amb l’Escolania de Montserrat una de les cançons del repertori, centrat en la commemoració dels 100 anys de l’obra del Cançoner Popular de Catalunya. 📖🎶

Algunes de les experiències narradas en primera persona:

“La de diumenge 5 de febrer va ser una experiència ben maca: veure la nostra filla fent honor al nom de la coral per viatjar en tren fins a Montserrat a primeríssima hora, gaudir de tota una jornada de convivència amb les companyes i directores, entomar el repte de cantar en un entorn tan carregat de simbolisme i en mig de tanta expectació, comprovar amb satisfacció com va avançant en el seu aprenentatge musical i en el gaudi de la música coral… Tot un compendi de les oportunitats que li aporta, i de retruc ens aporta també a la família, el fet aparentment senzill de cantar en companyia”

“Cantar al Monestir de Montserrat amb l’escolania i les Corals ha sigut un gran privilegi. M’ho he passat molt bé i ha sigut una experiència que recordaré sempre”

“Matiner, matineres…Montserrat, cremallera i cap amunt.. Fred, escalfor ,assaig i germanor.L’escolania, les Corals i el Cançoner de cent anys amb la cantata ens ha emocionat.”

“Pels de punta al veure cantar a tants nens i nenes alhora.Un sonriure a la cara, el cos batega i l’emoció ens embriaga. Espectacular la cantata del cançoner a Montserrat.”

“Per a mi va ser un gran repte cantar amb 12 corals i l’Escolania a Montserrat. Jo mai m’havia ficat nerviosa abans d’un concert però aquest cop vaig estar tota la setmana nerviosa. Montserrat sempre ha estat un lloc molt especial per la meva família i poder cantar allà va ser màgic i ho recordare sempre.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *