Assaig general a Mollerussa del concert del 45è aniversari del SCIC

El passat diumenge, 25 de març, els grups de grans i mitjans van anar a Mollerussa per realitzar l’assaig general del 45é concert del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya). Aquest concert tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de maig a Badalona.

Vam arribar al teatre l’Amistat de Mollerussa al voltant de dos quarts de 10. Mentre els cantaires assajaven, els pares vam aprofitar per conèixer Mollerussa. En Xisco, pare de la Núria, va fer d’amfitrió, ens va ensenyar el seu poble i es va mostrar com un excel·lent guia.

En primer lloc, vam visitar la Casa Canal, un fantàstic centre d’interpretació del canal d’Urgell on s’explica la construcció del canal fa més d’un segle i com això va canviar la vida dels habitants de l’antic ‘Clot del diable‘. Després vam anar al Museu dels vestits de Paper, molt recomanable; vam voltar una mica pel poble i vam dinar a La Noguesa, on vam menjar… opíparament!.

Com l’assaig del matí va anar molt bé, a la tarda els nens i joves van poder plegar una mica abans, temps que molts van aprofitar per jugar i altres per descansar.

En resum, tant nens com adults vam passar un dia excel·lent i ja estem pensant en la propera.

Imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *