39a Setmana de Cant Coral a L’H

Arriba la 39a Setmana de Cant Coral a L’Hospitalet!

Creada l’any 1984, és una entitat d’interès cultural formada pels components de tres corals de la mateixa ciutat: Coral Elisard SalaCoral Heura i Coral Xalesta.

divendres 5 de maig a les 21h – Taquilla inversa
NOCTES
Direcció: Maria Mauri

Cor de cambra fundat l’any 2019 amb la voluntat de promoure la música de cambra i de qualitat. Ofereix un repertori variat i versàtil, amb l’objectiu de divulgar la música antiga, la música
popular, profunditzar en les peces clàssiques i romàntiques i la música d’autors contemporanis. Aquest 2023 ha obtingut el 2n premi al I Certamen Coral Ciudad de Granada.

Dissabte 6 de maig a les 19h – Taquilla inversa
ORFEÓ DE LES CORTS
Direcció: Nerea de Miguel

Creat el març del 1958 com a agrupació coral vinculada al barri. El 2003 rep la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona com a reconeixement per la tasca feta al llarg de la seva existència. El cor ha treballat amb diferents directors de referència i, el 2021 inicia una nova etapa amb concerts-espectacle com el que oferirà en aquesta edició.

Diumenge 7 de maig a les 19h – Taquilla inversa
ORFEÓ GRACIENC
Direcció: Pablo Larraz

Fundat l’any 1904, va esdevenir ràpidament com una gran entitat social i cultural. La Generalitat de Catalunya li atorgà la Creu de Sant Jordi l’any 1986 per les seves trajectòries. Des de la nova etapa iniciada el 2021, vol fomentar l’evolució artística col·lectiva i individual des del rigor i el gaudi a partir de projectes col·laboratius tant amb formacions externes com amb les de la pròpia entitat.


Diumenge 14 de maig a les 19h – Preu: 6€
QUARTET MÈLT

Grup vocal jove que va iniciar el seu recorregut l’any 2012 i compta amb un important bagatge als escenaris del país. El 2015 va guanyar el programa de TV3 Oh Happy Day i es va impulsar la seva popularitat. Les seves inquietuds, junt amb la seva versatilitat, els ha dut a produir i participar en espectacles ben diversos. Aquest mes de maig llençaran el seu tercer disc propi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *